Wie is AMAS+
Bedrijfscoach Ingrid Remmery onderscheidt zich door een sterke visie, die ze met enthousiasme in een directe, warme en ontspannende stijl overbrengt. Als coachee kan je tijdens een sessie of workshop steevast rekenen op een aantal ‘aha-momenten’ met creatieve, baanbrekende oplossingen als gevolg. Met deze oplossingen kan er vlot overgegaan worden tot actie. De succesvolle combinatie van ‘inzicht en actie’ vormt de kern en kracht van haar coaching, of het nu aangewend wordt in individuele sessies of motiverende workshops.

Ingrid Remmery is binnen de International Coach Federation (ICF) erkend als Professional Certified Coach (PCC). ICF garandeert het professionalisme van haar leden door hun inzet voor permanente erkende vorming, toezicht en certificering. Ze is tevens lid van ICF Belgium.

Ze is reeds meer dan 20 jaar actief in de bedrijfswereld en semi-publieke sector, en sinds 2010 zaakvoerster van AMAS+ Coaching. Ook haar internationale ervaring betekent een meerwaarde voor haar coachees.

AMAS+ Coaching heeft het voorrecht beroep te kunnen doen op duurzame samenwerkingsvormen, zowel binnen de publieke als de private sector. Omvangrijke coachingprojecten worden gezamelijk opgenomen.
Wie is AMAS+