Coaching voor particulieren
Wens je efficiënter of creatiever te werken? Wil je nieuwe uitdagingen in je loopbaan aangaan maar weet niet hoe? Wens je beter om te gaan met stress, onzekerheden of andere energierovers? Heb je soms het gevoel dat je hoofd overvol zit en lukt het je niet om echte rust te vinden? Wil je je mentaal voorbereiden op ...? 
Kortom, beschik je over de wil en motivatie om de zaken aan te pakken maar weet je niet hoe? Coach Ingrid Remmery geeft je het nodige duwtje in de rug.

AMAS+ Coaching biedt coaching aan op individuele basis en dit in haar zuiverste vorm: inzicht brengen in wat je bezighoudt, knopen helpen ontwarren én een manier vinden naar realisatie of een oplossing. Oplossingen komen steevast voort uit jouw denken, weliswaar gestuurd door de coach. Wat je immers zelf vindt, daar sta je ook achter. En waar je achter staat, dat doe je ook.

Onze werkwijze is eenvoudig, heel visueel en leidt snel tot haalbare en direct toepasbare oplossingen.

Wens je als werknemer of zelfstandige gebruik te maken van de loopbaancheques? Neem dan gerust contact met ons op voor een woordje uitleg.  
Coaching voor particulieren
Hoe verloopt een AMAS+ coachingsessie?
Je hebt zonder twijfel zoals iedereen je eigen verwachtingen en specifieke vragen. Elk coaching traject verloopt dan ook op jouw maat, afgestemd op wat jij nodig hebt. We kiezen daarenboven ook de meest gunstige locatie voor de sessies. We kiezen ongetwijfeld voor duidelijke afspraken zodat we exact weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Tijdens deze sessies voeren we een gesprek:
 
  • waarin je alles kan zeggen, zonder vooroordeel én volledig in vertrouwen;
  • waarbij je, via gerichte vragen, naar buiten wandelt met je eigen antwoorden of haalbare oplossingen/acties op zak;
  • dat zowel inspannend als ontspannend is;
  • waar jezelf het ritme bepaalt;
  • waarbij je gewoon jezelf kan zijn.

Heb je vragen over onze werkwijze en wens je af te spreken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennende babbel en koffie!