Coaching voor bedrijven en organisaties

AMAS+ Coaching richt zich tot bedrijven en organisaties die de professionele groei van hun medewerkers willen ondersteunen via oplossings- en actiegerichte groei. Deze professionele groei hangt nauw samen met uitdagende tijden, tijden van 'change'.

Als lid van de International Coach Federation, de beroepsfederatie voor coaches wereldwijd, staat Ingrid Remmery, zaakvoerster en Professional Certified Coach, garant voor professionaliteit en integriteit.

 
Coaching voor bedrijven en organisaties
Hoe gaat AMAS+ Coaching te werk?
AMAS+ Coaching biedt professionele coaching aan op individuele basis. De focus ligt hierbij op de mogelijkheden, ondanks (mogelijke) beperkingen. 

De coachee (= de persoon die gecoacht wordt) kan rekenen op een klankbord, wordt weleens uitgedaagd en werkt samen met de coach aan een frisse en vaak verrassende kijk op vertrouwde en minder vertrouwde zaken.
De coachee verwerft inzicht en haalbare oplossingen en kan hierbij rekenen op de support van de coach.

AMAS+ Coaching houdt rekening met de omgeving en werkwijze van het bedrijf of organisatie en stemt (het inplannen van) de coaching hierop af.

Bedrijven en organisaties die, naast individuele support, hun medewerkers in teamverband willen ondersteunen, kunnen hiervoor beroep doen op 'Keep IT Cool!': een inspirerende én ontspannende workshop rond het bevorderen van de mentale 'frisheid' bij hun 'breinwerkers'. 
 
Business coaching praktisch
Doorgaans verloopt een coachingsessie face-to-face.
AMAS+ Coaching is vertrouwd met coaching face-to-face én met coaching via telefoon, skype, ....

Wens je meer info over onze tarieven? Aarzel dan niet om ons te vragen om een vrijblijvende prijsofferte op maat van je bedrijf of organisatie.